Kids

Praktische zaken en overige informatie

Do's en Dont's

Op schoolniveau zijn er aan aantal regels die we met u willen afstemmen en die anders zijn dan vorig jaar (en niet altijd anders dan de tijd daarvoor):

• Kinderen (en ouders) die met de fiets op de dependance komen, parkeren hun fiets aan de fietsnietjes op het schoolplein (op het dak van de Piet Heintunnel). Zo houden we de ‘stoep’ voor de school vrij van fietsen en behouden we zoveel mogelijk overzicht in de verkeerssituatie voor de school.

• Steps blijven buiten. Sommige kinderen komen met de step naar school. Dat is prima als vervoersmiddel, maar de step moet vervolgens buiten worden ‘geparkeerd’. Onze kapstokken binnen zijn niet bedoeld voor en berekend op de aanwezigheid van steps.

• Heelys (schoenen met wieltjes) worden onder schooltijd niet gebruikt (en dus bij voorkeur ook niet aangetrokken).