Beste bezoeker,

Welkom op de website van de 8e Montessorischool.
Een site waarop naast praktische informatie u ook een goed beeld krijgt van wat er zoal op onze school gebeurt. Dit door middel van foto's en filmpjes. De site zal steeds meer inhoud krijgen!
Ideeën en tips kunt u kwijt in de ideeënbus.

De 8e Montessorischool is een moderne Montessoribasisschool in het Oostelijk Havengebied met ruim 400 kinderen.
Kinderen komen met plezier naar school en vinden daar een veilige omgeving, waarin ze weten wat er van ze verwacht wordt.

Wij hebben een inspirerende, gestructureerde leeromgeving. Op onze school heerst een warme sfeer waar kinderen, teamleden en ouders zich welkom en betrokken voelen.

Kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in de klas, zodat ze elkaar kunnen helpen en inspireren. Wij streven naar optimaal contact en samenwerking met collega’s en ouders.

Wij nodigen u uit om onze site verder te bekijken!

Team 8e Montessorischool Zeeburg

BannerBanner
Banner - Tips idee 8ste montessorischool amsterdam Banner - Tips idee 8ste montessorischool amsterdam
BannerBanner